Jeg taget forskellige fag på Holstebro Kommunale Ungdomsskole i min fritid, da jeg gik i 8.-9. klasse og lidt i gymnasietiden for at blive bedre til nogle fag. De fag jeg har gået til er; Fransk (2 år), Latin (½ år), Engelsk, Billedkunst, Matematik, Engelsk, Glasformning og animationskursus.

Begyndte med fransk da jeg gik i 9. klasse i folkeskolen, fordi jeg gerne ville kunne kommunikere med min familie i Frankrig på fransk og det ville også være nemmere, når vi engang skulle derned på ferie. Til fransk havde jeg en god lærer, der hed Jytte Koldkjær. Vi var ikke særlig mange på holdet, og det var et spændende sprog at lære. Desuden blev det også en fordel, at jeg havde fransk på ungdomsskolen, da jeg senere havde fransk i 1.g på gymnasiet. Så havde mit 2. år i fransk på ungdomsskolen samtidig med at jeg havde fransk i 1.g på gymnasiet. Så det var et kæmpe plus.

Jeg havde også Jytte Koldkjær til latin, men der var vi heller ikke mange på holdet, og det var endnu engang en fordel, at jeg havde det i undgomsskolen, da jeg havde latin i 1.g på gymnasiet.

Billedkunst var et fag, som jeg så frem til, da man rigtig kunne slappe af og sidde og tegne og male de aftener, vi havde billedkunst. Vi fik ikke undervisning i nogen teknikker, så det meste af tiden gik bare med at male, og jeg fik også malet nogle malerier, som mine forældre hængte op derhjemme.

Min søster og jeg meldte os engang til glasformning for at se hvad det var. Der fik vi også en god underviser med navn Jonna Bligård, som jeg fandt ud af var søster til en af mine kollegaer på Holstebro Sygehus. Det var spændende at lave glaskunst, men helt dygtige til det blev vi aldrig, når man sammenligner med nogle af de flotte værker, som tit bliver udstillet af ungdomsskolen, som deres elever har lavet.

Engang havde vi også et kursus i animation. Det var rimelig sjovt. Jeg troede i starten at det var tegnefilm vi skulle lave, men det viste sig da min søster og jeg mødte op til kurset, at det var en animation ud af legoklodser vi skulle lave. Vi fik lavet nogle animationer, og fik dem brændt på en CD.  

Jeg kan huske, at mandage var en af de hårde dage jeg havde i folkeskolen. Jeg havde undervisning fra tidlig morgen, og derefter havde jeg lige lidt over 1 time fri, hvor jeg cyklede hjem for at spise, og så havde jeg igen modersmålsundervisning i tamilsk i 3 timer, og derefter tog jeg over på ungdomsskolen hvor jeg havde matematik fra kl. 19.00 - 21.30, og så var jeg hjemme igen ved 22-tiden.  

Rejser & Oplevelser

Serier

 • Cryptid

  Normalt plejer jeg ikke at se svenske serier, men en dag vidste jeg ikke hvad jeg skulle se, så...

 • Into the Night

  En spændende sci-fi thriller serie fra Netflix, som er værd at se. Der er udkommet 1. sæson af...

 • The 100

  The 100 er en science-fiction TV-serie, som jeg synes er meget god. Virkelig gennemført og som gør at...

Film

 • Gretel & Hansel

  En film jeg ikke vil anbefale at se er Gretel & Hansel. Havde troet det ville være en god...

 • Hobbitten & Ringenes Herre

  Da jeg gik i 6. eller 7. klasse fik jeg anbefalet en bog af en dame, som jeg skulle læse. Hun...

 • Pan's Labyrinth

  Har lige siddet og set en film på DR2. Da jeg tjekkede programoversigten for at se, om der blev...