Der er af og til nogle der har spurgt mig, hvorfor jeg har SURIYAN som brugernavn, og også bliver kaldt det af nogle personer. Her kommer forklaringen;

Det startede med at jeg for mange år siden fik en email-adresse hos http://www.sol.dk/. Jeg vidste ikke rigtig hvad jeg skulle vælge som emailnavn, så valgte "suriyan", da det betyder "sol", så min mail kom til at hedde Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Smart ikke?

Siden da har jeg brugt "Suriyan" som brugernavn på diverse hjemmesider såsom http://www.vaanam.dk/, http://www.tamilonline.dk/, http://www.tegnebordet.dk/ m.v., og det har også medført at folk omtaler mig som "Suriyan" i debatter og irl. Faktisk er det også nemmere for danskerne eftersom mit rigtige navn "Pirapaharan" ofte er svært for dem at udtale. Har efterhånden hørt flere måder mit navn bliver udtalt på, og i gymnasiet var der såmænd to af mine kammarater, der besluttede sig for at kunne sige og stave til både mit fornavn og efternavn udenad, hvilket de fik lært.
En dag var to af mine lærer i gang med at rette hinanden på hvordan mit navn skulle siges rigtigt, selvom de begge sagde mit navn forkert.

Nogle eksempler på hvad jeg bliver kaldt; "Pi-da-pa", "Pip-pa-par", "Pi-ra-pa", "Pi-pa-da" - og andre aiyo kadavulae måder!! Så er Su-ri-yan meget nemmere for dem at sige. Hehe

Men eftersom der er tale om "sol", så bruger jeg ofte Solen eller den hinduistiske solgud Suriya, som displaybilleder osv.


 

 

Rejser & Oplevelser

Serier

 • Cryptid

  Normalt plejer jeg ikke at se svenske serier, men en dag vidste jeg ikke hvad jeg skulle se, så...

 • Into the Night

  En spændende sci-fi thriller serie fra Netflix, som er værd at se. Der er udkommet 1. sæson af...

 • The 100

  The 100 er en science-fiction TV-serie, som jeg synes er meget god. Virkelig gennemført og som gør at...

Film

 • Gretel & Hansel

  En film jeg ikke vil anbefale at se er Gretel & Hansel. Havde troet det ville være en god...

 • Hobbitten & Ringenes Herre

  Da jeg gik i 6. eller 7. klasse fik jeg anbefalet en bog af en dame, som jeg skulle læse. Hun...

 • Pan's Labyrinth

  Har lige siddet og set en film på DR2. Da jeg tjekkede programoversigten for at se, om der blev...