Navn: Pirapaharan Navaratnam

  Fødselsdag: 08-07-1982

  Beskæftigelse: Radiograf

  Nationalitet: Tamiler fra Tamil Eelam

  Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  Facebook: http://facebook.com/suriyan  


Der er ikke så meget at fortælle om mig selv. Kom til Danmark som 5-årig sammen med mine forældre og en storesøster fra et borgerkrigshærget land, og boede frem til 1996 i landsbyen Nørre Nissum i Lemvig Kommune.

I 1996 købte vi hus og flyttede til Holstebro, hvor min familie stadig bor.

I min fritid kan jeg godt lide at lave mange ting, men desværre har døgnet kun 24 timer. Når jeg nu har tid, så bruger jeg ofte min tid ved computeren, da jeg er administrator på en hjemmeside for tamilere i Danmark (http://www.vaanam.dk/), og så driver jeg også en international hjemmeside om Sydasiatiske radio/TV-kanaler i verden kaldet Media Asia (http://www.mediaworldasia.dk/). Desuden er jeg gået i gang med at lave en hjemmeside om hinduismen, som man kan finde på http://www.hinduismen.dk/. Så der er ofte noget at lave.

Udover det, kan jeg godt lide at læse sci-fi bøger, tegne/male, se TV, prøve noget hjemmesidedesign m.m.

Jeg interesserer mig desuden for hinduismen, som er den religion jeg tror på. Politik vedr. Tamil Eelam er også en af mine interesser.

Arbejder i dag som radiograf på Regionshospitalet Holstebro på røntgenafdelingen, hvor jeg arbejder med konventionel røntgen, MR- og CT-scanninger.Mit stjernetegn er Krebs, så hvordan min personlighed er i følge det, kan I læse om her;

Don't mistake a Cancer for an underachiever -- they're working it as much and as well as the next person, albeit in a subtle, low-key manner.

The Crab's sensitive nature is readily apparent in business dealings, preferring a non-confrontational approach that protects them as well as those around them.As long as their emotions can be kept in check, Cancerians can create a space of harmony and happiness for all. Those born under this Sign may not look like they're out to conquer the world, but in their own way, they're getting a lot of good done. Cancerians are very creative and love family, qualities that can lead to bliss in the workplace if properly merged. Think of an art therapist or family counselor, and you're talking the Crab's talk. A word of caution to co-workers: Don't cross the diligent Crab. Those pincers have some sharp claws!The Cancer office feels for all the world like home, with a couch for napping, a teapot for fixing something warm and soothing and favorite mementos all around. Cancerians are well suited as doctors, pharmacists, teachers, nutritionists, chefs, realtors -- anywhere they can feel truly useful.

Uddrag fra: Vanavil.com

 

Der er af og til nogle der har spurgt mig, hvorfor jeg har SURIYAN som brugernavn, og også bliver kaldt det af nogle personer. Her kommer forklaringen;

Det startede med at jeg for mange år siden fik en email-adresse hos http://www.sol.dk/. Jeg vidste ikke rigtig hvad jeg skulle vælge som emailnavn, så valgte "suriyan", da det betyder "sol", så min mail kom til at hedde Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Smart ikke?

Siden da har jeg brugt "Suriyan" som brugernavn på diverse hjemmesider såsom http://www.vaanam.dk/, http://www.tamilonline.dk/, http://www.tegnebordet.dk/ m.v., og det har også medført at folk omtaler mig som "Suriyan" i debatter og irl. Faktisk er det også nemmere for danskerne eftersom mit rigtige navn "Pirapaharan" ofte er svært for dem at udtale. Har efterhånden hørt flere måder mit navn bliver udtalt på, og i gymnasiet var der såmænd to af mine kammarater, der besluttede sig for at kunne sige og stave til både mit fornavn og efternavn udenad, hvilket de fik lært.
En dag var to af mine lærer i gang med at rette hinanden på hvordan mit navn skulle siges rigtigt, selvom de begge sagde mit navn forkert.

Nogle eksempler på hvad jeg bliver kaldt; "Pi-da-pa", "Pip-pa-par", "Pi-ra-pa", "Pi-pa-da" - og andre aiyo kadavulae måder!! Så er Su-ri-yan meget nemmere for dem at sige. Hehe

Men eftersom der er tale om "sol", så bruger jeg ofte Solen eller den hinduistiske solgud Suriya, som displaybilleder osv.


 

 

Rejser & Oplevelser

Serier

 • Cryptid

  Normalt plejer jeg ikke at se svenske serier, men en dag vidste jeg ikke hvad jeg skulle se, så...

 • Into the Night

  En spændende sci-fi thriller serie fra Netflix, som er værd at se. Der er udkommet 1. sæson af...

 • The 100

  The 100 er en science-fiction TV-serie, som jeg synes er meget god. Virkelig gennemført og som gør at...

Film

 • Gretel & Hansel

  En film jeg ikke vil anbefale at se er Gretel & Hansel. Havde troet det ville være en god...

 • Hobbitten & Ringenes Herre

  Da jeg gik i 6. eller 7. klasse fik jeg anbefalet en bog af en dame, som jeg skulle læse. Hun...

 • Pan's Labyrinth

  Har lige siddet og set en film på DR2. Da jeg tjekkede programoversigten for at se, om der blev...