I går var jeg med til den årlige National Tamilsk Mindedag for vores frihedskæmpere, der døde i den tamilske frihedskamp på Sri Lanka. Som hvert år foregik arrangementete i Herning Kongrescenter, og der var pyntet meget pænt op. Jeg var lidt bekymret for om der ville dukke så mange op, men traditionen tro var der kommet mange mennesker for at mindes vore kære frihedskæmpere, der ofrede deres dyrebare liv for vores Tamileelam, vores folk og vores rettigheder. 

mrkorestolOnsdag d. 13. november 2013 skete der noget, der normalt ikke må ske. Jeg kom nemlig til at køre en kørestol ind i MR-rummet, og den kom til at sidde uhjælpelig fast til MR-scanneren! :@

Egentlig havde jeg fri kl. 14.25 den dag, men det havde jeg fuldstændig glemt alt om, og der var en patient, der ventede på at komme ned og blive scannet. Så jeg sendte bud efter patienten, og undersøgelsen kom til at tage længere tid, så jeg blev først færdig med patienten omkring kl. 15.30.

I næsten 3 uger har jeg gået rundt med en øreprop i venstre øre. Egentlig havde jeg håbet på, at det ville gå væk af sig selv, men eftersom det ikke gjorde det, tog jeg mig endelig sammen til at bestille en tid hos egen læge. De havde først tid i mandags, og der havde jeg heldigvis fri. Jeg fortalte lægen derover, at jeg havde arbejdet udenfor med noget renovering/tilbygningsarbejde på mine forældres hus i Herning, og at jeg derfor godt kunne være blevet lidt forkølet og fået en øreprop. 

Den 29. august blev jeg kaldt ind til samtale hos min afdelingsradiograf, som fortalte mig, at jeg havde fået stillingen som MR superbruger. Jeg havde nemlig sendt en ansøgning ind til 2 ledige stillinger som superbrugere i MR, eftersom der kun var én specialeansvarlig i MR og ingen superbrugere på Regionshospitalet Holstebro. Faktisk havde jeg en fornemmelse af, at jeg nok ville få stillingen eftersom jeg skulle deltage i applikation sammen med MR specialeansvarlig til den nye Siemens MR-scanner, som røntgenafdelingen havde købt fra Helsingør Sygehus. Min arbejdsplan var nemlig planlagt mindst 4 uger frem, og jeg skulle starte på applikation mandag d. 2. september. 

Fredag d. 10. maj fik jeg nøglen til en lejlighed i Herning. Min kone og jeg havde været på udkig efter en bolig i Herning, som vi kunne flytte ind i efter brylluppet og eftersom der ikke lige var så mange boliger tilgængelig, sagde vi ja til en bolig på 1. sal. 

Rejser & Oplevelser

Serier

 • Cryptid

  Normalt plejer jeg ikke at se svenske serier, men en dag vidste jeg ikke hvad jeg skulle se, så...

 • Into the Night

  En spændende sci-fi thriller serie fra Netflix, som er værd at se. Der er udkommet 1. sæson af...

 • The 100

  The 100 er en science-fiction TV-serie, som jeg synes er meget god. Virkelig gennemført og som gør at...

Film

 • Gretel & Hansel

  En film jeg ikke vil anbefale at se er Gretel & Hansel. Havde troet det ville være en god...

 • Hobbitten & Ringenes Herre

  Da jeg gik i 6. eller 7. klasse fik jeg anbefalet en bog af en dame, som jeg skulle læse. Hun...

 • Pan's Labyrinth

  Har lige siddet og set en film på DR2. Da jeg tjekkede programoversigten for at se, om der blev...