Jeg var forbi UnoTel's hjemmeside i sidste uge, og så et tilbud på deres forside om, at man kunne få en ny mobil til 0 kr., hvis man oprettede et af deres mobilabonnementer, og så var der ikke noget minimumsforbrug. Det eneste man skulle betale var 99 kr. for simkort og forsendelse, og så fik man endda 99 kr.'s taletid for de 99 kr. Det eneste man skulle være opmærksom på, var at abonnementet var bundet i 6 måneder, og et inaktivitetsgebyr på 39 kr. pr. måned.

 
I sidste uge læste jeg på Dagbladet Holstebro-Struers hjemmeside, at TV2 Nyhederne kl. 19.00 ville blive sendt fra Holstebro Sygehus på mandag (dvs. i denne uge), fordi Holstebro Sygehus har været en vigtig brik i forhold til finanslovsforhandlingerne mellem regeringen og Dansk Folkeparti, hvor DF krævede at et nyt storsygehus blev flyttet fra Herning til Aulum tættere på Holstebro.

Jeg besøgte i går Holstebro.dk, og der så jeg, at Holstebro inviterede borgerne til en naturoplevelse, hvor vi kunne se nogle lystfiskere fange laks i Storåen. Det lød til at være spændende, og jeg havde ofte tænkt på at deltage i nogle af de udflugter ud i naturen, som Holstebro plejer at arrangere for borgerne, men har ikke haft tid til det før i dag. Egentlig ville jeg være taget derud med 2 børn i familien og min far, men eftersom børnene havde undervisning på Maalathy skolerne, så tog kun min far og jeg afsted.

Nu har jeg boet i min lille lejlighed i ca. 2 år, og har faktisk kun mødt én af mine 5 naboer én gang. Resten har jeg aldrig mødt, og det er egentlig fint nok, og nogle gange ser det ud som om de andre slet ikke bor der, for der plejer at være rimelig stille. Men onsdag nat i sidste uge blev jeg godt nok irriteret over min overbo. Vedkommende havde åbenbart inviteret nogle venner på besøg, og selvom det var hverdag, så larmede de godt nok meget.

Jeg følger aktivt med i sygehusdebatten, og der er ofte nogle gode diskussioner i gang på Dagbladet Holstebro-Struer's hjemmeside, hvor jeg skriver imod et nyt storsygehus i Gødstrup som erstatning for sygehusene i Holstebro og Herning. Nu er det ikke fordi jeg ikke synes, at der skal komme et nyt storsygehus i Vestjylland, men den måde hele sagen har kørt på, har jeg ikke brudt mig om. Al fornuft blev lagt til side, da placeringen af det nye sygehus blev vedtaget af Region Midtjylland med Bent Hansen i spidsen.

Rejser & Oplevelser

Serier

 • Cryptid

  Normalt plejer jeg ikke at se svenske serier, men en dag vidste jeg ikke hvad jeg skulle se, så...

 • Into the Night

  En spændende sci-fi thriller serie fra Netflix, som er værd at se. Der er udkommet 1. sæson af...

 • The 100

  The 100 er en science-fiction TV-serie, som jeg synes er meget god. Virkelig gennemført og som gør at...

Film

 • Gretel & Hansel

  En film jeg ikke vil anbefale at se er Gretel & Hansel. Havde troet det ville være en god...

 • Hobbitten & Ringenes Herre

  Da jeg gik i 6. eller 7. klasse fik jeg anbefalet en bog af en dame, som jeg skulle læse. Hun...

 • Pan's Labyrinth

  Har lige siddet og set en film på DR2. Da jeg tjekkede programoversigten for at se, om der blev...