Så er julen år 2008 overstået. Som sædvanligt fejrede min familie og jeg ikke jul, og som sidste år, var jeg igen på arbejde i år juleaften. En kollega ville gerne holde jul med familien, så han spurgte om jeg ikke kunne tage en aften-nattevagt d. 24. december, så det sagde jeg ja til. Men onsdag eftermiddag ringer en af afdelingslederne og spørger, om jeg ikke kan tage en dagvagt i forlængelse af aften-nattevagten, eftersom en anden kollega havde meldt sig syg...

Er det kun Batman, Superman og andre superhelte (f.eks. Dr. Nila's Power Puff Girls) der kan redde folk (især damer) i nød?
Tja, godt nok har jeg ikke nogle superkræfter, men alligevel formåede jeg lidt før midnat en dag, at redde en kvindelig læge ud af en elevator, der sad fast ved 5. etage på sygehuset. Jeg havde en aften- og nattevagt, og sad og så en science-fiction film, da jeg fik et opkald fra Omstillingen om jeg ikke lige ville tage op på 5 .etage, og se om jeg kunne få en læge ud af en elevator, der sad fast...

Mens jeg sad og ordnede et indlæg til Vaanam, ringede det pludseligt på døren. Jeg tænkte hvem det nu var, og da jeg åbnede døren, stod der en tamiler og en dansker udenfor. Jeg kendte dem på forhånd, og vidste, at det var Jehovas Vidner. Jeg kunne se at de havde et blad i hånden, som de var klar til at give mig. Jeg hilste venligt på dem, og inviterede dem indenfor. Jeg har tit prædiket overfor andre og mine forældre, at hvis der kom Jehovas Vidner hjem for at prædike om deres religion eller for at give et af deres blade, så skulle de sige nej tak og afvise dem ved døren. Hvorfor i alverden inviterede jeg dem så ind selv??

 
Så fik jeg malet endnu et maleri. Den er på 80 x 60 cm, og er et naturlandskabsbillede. Lærredet med sølvrammen havde jeg købt for lang tid siden, og var startet på et maleri, men mistede lysten til at male videre på den. Efter at min mor havde plaget mig længe med at jeg skulle male endnu et maleri til stuen, så tog jeg mig endelig sammen til at male et nyt billede, som jeg så blev færdig med d. 4/11, eftersom den gerne skulle hænge i stuen inden i dag, hvor vi får gæster til mindedagen for min farfar, der døde sidste år.
I indlægget kan man se andre billeder af maleriet i detaljer.

Jeg var i Kvickly Xtra i Holstebro for at handle, og jeg havde en eller anden konkurrence kupon med, og det skulle så vise sig, at jeg havde vundet en præmie! Ikke bare en almindelig præmie, men en værdifuld præmie, og det var egentlig mærkeligt at jeg ikke selv vidste, hvad jeg havde udfyldt en konkurrencekupon til.

Rejser & Oplevelser

Serier

 • Cryptid

  Normalt plejer jeg ikke at se svenske serier, men en dag vidste jeg ikke hvad jeg skulle se, så...

 • Into the Night

  En spændende sci-fi thriller serie fra Netflix, som er værd at se. Der er udkommet 1. sæson af...

 • The 100

  The 100 er en science-fiction TV-serie, som jeg synes er meget god. Virkelig gennemført og som gør at...

Film

 • Gretel & Hansel

  En film jeg ikke vil anbefale at se er Gretel & Hansel. Havde troet det ville være en god...

 • Hobbitten & Ringenes Herre

  Da jeg gik i 6. eller 7. klasse fik jeg anbefalet en bog af en dame, som jeg skulle læse. Hun...

 • Pan's Labyrinth

  Har lige siddet og set en film på DR2. Da jeg tjekkede programoversigten for at se, om der blev...