For nogle dage siden havde jeg en aftenvagt på sygehuset, hvor jeg sad og så filmen "Ghost" sammen med en anden kollega. Mens vi sad og så den film, kom vi til at snakke om overnaturlige ting, og min kollega fortalte mig, at han og hans kone havde oplevet mærkelige ting. Hans kone havde engang arbejdet på en psykiatrisk afdeling, og der havde de engang en patient, som de sendte hjem, og før patienten gik hjem, fortalte hun, at hun ville begå selvmord og hjemsøge stedet!

Dagen efter havde hans kone og de andre på afdelingen en mærkelig oplevelse med vaskemaskinen... hver gang de åbnede lågen, gik den i med det samme igen, og sådan blev det ved... De blev nervøse og kontaktede politiet og bad dem om at tjekke det hjem, hvor patienten boede, og ganske rigtigt opdagede politiet, at kvinden havde begået selvmord... Var det mon kvindens spøgelse der havde spøget inde i vaskemaskinen??

Kollegaen havde en del andre oplevelser også, men dem gemmer vi til en anden gang :-)En anden dag havde jeg en nattevagt på sygehuset, og der sad jeg så og så en film på TV3, der handlede om en araber der gik sammen med nogle vikinger og skulle bekæmpe nogle mennesker, der spiste døde mennesker. Det var ikke en gyserfilm, men den var alligevel lidt uhyggelig at tænke på... Ikke fordi jeg ikke kan tåle sådan noget, for har haft en del med de døde at gøre, og har også arbejdet alene i en tom bygning med døde mennesker nedenunder... Men efter at have set den film tænkte jeg, at jeg ikke skulle få noget opkald med at køre en morse ned i kapellet, og lige da jeg har tænkt det færdig, får jeg et opkald om at en patient er død på en afdeling, og at denne skal køres ned i kapellet - og det omkring kl. 1 om natten... :S
Men min søde kollega sagde ja til at gøre det, så jeg lagde mig til at sove, og heldigvis var det en fredelig nat, så der kom ingen opkald, så jeg kunne sove helt til kl. 07.00.

I dag skulle jeg til Århus for at tjekke breve på kollegiet, og for at ordne nogle ting, og jeg selvom jeg vågnede op i god tid, så cyklede jeg så hurtigt som om fanden var i hælene på mig. Da jeg kom til gågaden, kom jeg i tanke om, at jeg ikke måtte cykle gennem gågaden, da klokken allerede var omkring 10.45. Og mens jeg overvejede om jeg skulle cykle gennem gågaden, selvom jeg ikke ville komme for sent til toget, så besluttede jeg mig alligevel for at trække cyklen. For lige netop i dag kom der nemlig en betjent gående gennem gågaden, så der slap jeg for en bøde...

Jeg nåede selvfølgelig toget og mens jeg sad i Arrivatoget på vej mod Århus, steg en dreng på i Silkeborg og satte sig overfor mig. Jeg sad og fik tiden til at gå med at tegne, og han kiggede interesseret over og begyndte at snakke. Jeg spurgte hvor han kom fra og om han også var på vej til Århus, og drengen svarede, at han var fra Viborg og var på vej til Århus til en undersøgelse af..... af hvad fik han aldrig fortalt, for han vidste det vidst ikke selv, og samtalen gik i stå... Jeg undrede mig også over hvorfor drengen stiger på i Viborg for at tage til Århus, når der nu kører et Arrivatog direkte fra Viborg til Århus... Men efter at have set min tegning, spurgte drengen, om jeg var kunstner, og jeg svarede nej... og så stilhed igen indtil vi nåede Århus.

I toget fik jeg tegnet en tegning efter lang tid... Den kan I se her;


Rejser & Oplevelser

Serier

 • Cryptid

  Normalt plejer jeg ikke at se svenske serier, men en dag vidste jeg ikke hvad jeg skulle se, så...

 • Into the Night

  En spændende sci-fi thriller serie fra Netflix, som er værd at se. Der er udkommet 1. sæson af...

 • The 100

  The 100 er en science-fiction TV-serie, som jeg synes er meget god. Virkelig gennemført og som gør at...

Film

 • Gretel & Hansel

  En film jeg ikke vil anbefale at se er Gretel & Hansel. Havde troet det ville være en god...

 • Hobbitten & Ringenes Herre

  Da jeg gik i 6. eller 7. klasse fik jeg anbefalet en bog af en dame, som jeg skulle læse. Hun...

 • Pan's Labyrinth

  Har lige siddet og set en film på DR2. Da jeg tjekkede programoversigten for at se, om der blev...