Nu er det ikke nogen hemmelighed at jeg ikke holder jul. Julen, som er en tradition som de kristne holder, og hvor de fejrer en dag, som Jesus alligevel ikke er født på. Nogle gør det for hyggens skyld, og andre for at give og modtage gaver. Uanset hvad, så er december en hyggelig måned med alt det julehalløj, men vi må dog ikke glemme vores egne traditioner.
I den lokale ugeavis kunne jeg læse, at danskerne var blevet gavmilde, og at ”Giv en ged, så bliver alle glade”-kampagnen fra Folkekirkens Nødhjælp var blevet et hit. Den lokale præst opfordrede desuden folk til også at hjælpe fattige i Danmark, så de kunne få en god jul.

For nogle dage siden havde jeg en aftenvagt på sygehuset, hvor jeg sad og så filmen "Ghost" sammen med en anden kollega. Mens vi sad og så den film, kom vi til at snakke om overnaturlige ting, og min kollega fortalte mig, at han og hans kone havde oplevet mærkelige ting. Hans kone havde engang arbejdet på en psykiatrisk afdeling, og der havde de engang en patient, som de sendte hjem, og før patienten gik hjem, fortalte hun, at hun ville begå selvmord og hjemsøge stedet!

Holstebro - en af de smukke byer i Vestjylland, ser ud til at få et stort højhus i midtbyen. Der findes allerede et højhus i midtbyen, som er Regionshospitalet Holstebro, med sine 10 etager, men eftersom den ligger i en dal ned mod lystanlægget, er den ofte ikke til at få øje på fra lang afstand. Det er et smukt syn at køre i tog og så se byen fra det sted, hvor toget passerer Storåen, og hvor man i baggrunden kan se hospitalsbygningerne og Hotel Royal bygningens Solvognen skulputeren.
Men med udvidselsen af kommunebygningen, får byen nu endnu et varetegn, som kan ses fra lang afstand, selvom det har mødt modstand.

Klokken var ved at blive 19.30, og jeg skulle skynde mig til den nærmeste butik for at købe et par ting og sende et brev afsted til Tyskland. Da jeg åbnede døren, fik jeg en overraskelse... i mørket og lige op af døren var der stillet en buket blomster. Kunne det virkelig passe, at nogen havde sendt mig blomster??, tænkte jeg... Men hvem skulle det dog være... og der var jo heller ingen grund til at sende mig blomster...

 

27. november… En dag som mange tamilere havde set frem til. Selv jeg havde set frem til denne dag for at høre vores Thesiya Thalaivars tale til den tamilske befolkning verden over. Traditionen tro var der Marvira Naal mindehøjtidelighed i Herning Kongrescenter kl. 12.30, og selvom det lå på en hverdag, så var jeg overbevist om at der nok skulle komme mange – ligesom sidste år.
Den seneste tids nederlag og tabet af S.P. Thamilselvan havde fået mange tamilere til at stille spørgsmålet – hvad skulle der nu ske? Mange havde nok store forhåbninger til Thalaivars tale i år…

Rejser & Oplevelser

Serier

 • Cryptid

  Normalt plejer jeg ikke at se svenske serier, men en dag vidste jeg ikke hvad jeg skulle se, så...

 • Into the Night

  En spændende sci-fi thriller serie fra Netflix, som er værd at se. Der er udkommet 1. sæson af...

 • The 100

  The 100 er en science-fiction TV-serie, som jeg synes er meget god. Virkelig gennemført og som gør at...

Film

 • Gretel & Hansel

  En film jeg ikke vil anbefale at se er Gretel & Hansel. Havde troet det ville være en god...

 • Hobbitten & Ringenes Herre

  Da jeg gik i 6. eller 7. klasse fik jeg anbefalet en bog af en dame, som jeg skulle læse. Hun...

 • Pan's Labyrinth

  Har lige siddet og set en film på DR2. Da jeg tjekkede programoversigten for at se, om der blev...