Langt om længe kommer der igen et indlæg i min dagbog. Har ikke kunnet tage mig sammen/har haft tid til at skrive. Men her kommer der lidt om hvad jeg har lavet siden sidst.
Jeg har i nogle weekender været på arbejde på Holstebro Sygehus som portør. Der oplevede jeg nogle spændende ting, som der desværre ik kan skrives om.
Men én af dagene på vej hjem fra Holstebro, sad jeg helt for mig selv i Arriva toget, og der lagde jeg mærke til en anden ung fyr, der sad og kiggede mange gange frem og tilbage. Jeg kunne godt fornemme, at han virkede lidt underlig, men eftersom han sad nogle sæder foran mig, så tænkte jeg, at jeg godt kunne ignorere ham. Men uheldigvis kom han bagefter, og satte sig ved et sæde på den anden side af midtergangen i nærheden af mig.

Tvinshan, Nirosan og jeg testede denne dag SKYPE, hvor man kunne føre en gruppe samtale. Vi havde tænkt på at bruge dette program til at snakke med vores lyttere under et live program. Men vi kedede os lidt, så derfor prøvede vi at kontakte andre tamilere fra forskellige lande. Jeg skiftede mit profilbillede ud på SKYPE med "Sooriyan FM"-logo, og vi besluttede os for at udgive at være fra Sooriyan FM fra enten Sri Lanka eller Indien.

Denne dag gik Tamilonline.dk's internetradio-kanal "Tamil Online Radio" i "luften". Webmasteren af Tamilonline (Raja) og min ven Tvinshan havde snakket om at åbne en ungdomsradio for tamilere i Danmark, og vi havde valgt Valentinsdag til at åbne radioen. Vi havde dagen forinden annonceret med det, eftersom det skulle være en overraskelse for folk, og vi havde fået omkring 14 sangønsker ind til vores request show "Valentines Day Special".

Denne dag skulle min "kusine" holde en slags konfirmationsfest for deres datter Niveatha. Jeg havde fået besked på at jeg skulle være tilstede til festen og hjælpe til, hvilket jeg sagde ja til med glæde, eftersom de var vores nærmeste familie, som besøgte os tit. Børnene som jeg var en slags onkel til, holdte også meget af mig, og det her var deres første "store" fest.

Min storesøster blev jo gift med en tamiler fra Australien, og hun havde nu endelig fået visum til at tage afsted til Australien. Det skulle hun så denne dag. Det var meningen at mine forældre og storesøster skulle afsted, hvor mine forældre så skulle være væk i ca. 1 måned (eller lidt mere). Men da min far ikke kunne få fri fra sit arbejde, blev det besluttet, at det kun var min mor og storesøster der skulle afsted.
Jeg kunne heller ikke tage med, da jeg skulle passe mit studie. Men jeg blev dog nødt til at tage fri fra studiet i lidt over én uge, så jeg kunne være hjemme i Holstebro sammen med familien inden de skulle afsted.

Rejser & Oplevelser

Serier

 • Cryptid

  Normalt plejer jeg ikke at se svenske serier, men en dag vidste jeg ikke hvad jeg skulle se, så...

 • Into the Night

  En spændende sci-fi thriller serie fra Netflix, som er værd at se. Der er udkommet 1. sæson af...

 • The 100

  The 100 er en science-fiction TV-serie, som jeg synes er meget god. Virkelig gennemført og som gør at...

Film

 • Gretel & Hansel

  En film jeg ikke vil anbefale at se er Gretel & Hansel. Havde troet det ville være en god...

 • Hobbitten & Ringenes Herre

  Da jeg gik i 6. eller 7. klasse fik jeg anbefalet en bog af en dame, som jeg skulle læse. Hun...

 • Pan's Labyrinth

  Har lige siddet og set en film på DR2. Da jeg tjekkede programoversigten for at se, om der blev...