Mandag d. 23. september 2013 startede jeg som MR konsulent på Aleris Hamlet Hospitaler i Herning. En af mine kolleger fra Regionshospitalet Holstebro arbejder der af og til, og han havde fortalt en anden kollega, at de havde brug for nogle radiografer til at MR-scanne, så jeg kontaktede radiografen fra Aleris, og fik jobbet sammen med den anden kollega. 

Jeg startede derude kl. 12, og havde oplæring indtil kl. 15.00, og derefter scannede jeg selv patienter indtil kl. 22.00. 

Med mit nye bijob fik jeg også mulighed for at stifte bekendtskab med en GE MR-scanner, og det var ikke ligefrem en positiv oplevelse. Jeg blev nærmest lykkelig over, at vi har en Siemens og en Philips MR-scanner på Regionshospitalet Holstebro. Faktisk er GE-scanneren både langsommere og mere gammeldags end de to vi har i Holstebro. 

Men den første dag blev jeg lidt forsinket, fordi det gik lidt langsomt med den scanner, og fordi jeg lige skulle lære det hele at kende, men efterhånden som tiden gik, fik jeg lært scanneren bedre at kende, og scanningerne forløb også mere planmæssigt. 

Ellers plejer jeg at scanne på Aleris når jeg har nogle fridage fra mit andet arbejde og nogle gange om eftermiddagen efter arbejdet i Holstebro.


- S U R I Y A N

Rejser & Oplevelser

Serier

 • Cryptid

  Normalt plejer jeg ikke at se svenske serier, men en dag vidste jeg ikke hvad jeg skulle se, så...

 • Into the Night

  En spændende sci-fi thriller serie fra Netflix, som er værd at se. Der er udkommet 1. sæson af...

 • The 100

  The 100 er en science-fiction TV-serie, som jeg synes er meget god. Virkelig gennemført og som gør at...

Film

 • Gretel & Hansel

  En film jeg ikke vil anbefale at se er Gretel & Hansel. Havde troet det ville være en god...

 • Hobbitten & Ringenes Herre

  Da jeg gik i 6. eller 7. klasse fik jeg anbefalet en bog af en dame, som jeg skulle læse. Hun...

 • Pan's Labyrinth

  Har lige siddet og set en film på DR2. Da jeg tjekkede programoversigten for at se, om der blev...