Den 28. januar fraflyttede vi det hus, som vi fik bygget i 2014 i Tjørring på Tjørringparken. Vi havde sat huset til salg i 2020 gennem Home eftersom vi havde et ønske om at bygge et nyt og større hus - stadigvæk i Tjørring, men i et nyt boligområde på den anden side af Tjørring tæt på børnehaven/skolen Stjernen. 
Vi fik købt en grund, men inden vi kunne gå i gang med byggeplanerne, skulle vi først have huset solgt. Lysten til at bygge nyt kom efter at både genboen, naboen og "bagboen" alle havde sat hus til salg, og 2 af dem havde endda fået solgt indenfor kort tid og var startet på deres byggeprojekter. Desuden kunne vi også tænke os at flytte til et nyt område, som var mere stille og rolig og med en større grund og et større hus. 


Med 3 børn og 3 børneværelser kom jeg hurtigt til at mangle et kontor, hvor jeg kunne sidde og arbejde med mine hjemmesider og hvor min kone også kunne sidde og lave hendes interesser. Desuden savnede hun også et viktualierum og vi savnede også dobbeltgarage, så begge vores biler kunne holde inde i garagen. 
Hen imod slutningen af december måned kom en familie forbi for at se vores hus en fredag, og om søndagen havde de selv nogle der skulle se deres eget hus, som de også havde sat til salg. Den køber ville gerne købe deres hus med overtagelse d. 1. februar, og til vores glæde valgte den familie der var ude at se vores hus så at købe vores hus med hurtig overtagelse. Det betød at vi havde 3 uger at flytte i og nøglen skulle overdrages d. 28. januar 2021. På grund af hurtig overtagelse, fik vi solgt til prisen, og mange af vores ting blev flyttet hen til min kones forældres store hus med en tom 1. sal, og så mine forældres hus, hvor vi skulle bo midlertidigt indtil vi kunne finde noget andet og bygge vores nye hus. 

Det var lidt vemodigt at flytte fra et hus, som man "selv" havde bygget, men på den anden side glædede vi også til at bygge noget nyt. Mere om byggeprocessen følger senere på bloggen :-)

- S U R I Y A N

Rejser & Oplevelser

Serier

 • Cryptid

  Normalt plejer jeg ikke at se svenske serier, men en dag vidste jeg ikke hvad jeg skulle se, så...

 • Into the Night

  En spændende sci-fi thriller serie fra Netflix, som er værd at se. Der er udkommet 1. sæson af...

 • The 100

  The 100 er en science-fiction TV-serie, som jeg synes er meget god. Virkelig gennemført og som gør at...

Film

 • Gretel & Hansel

  En film jeg ikke vil anbefale at se er Gretel & Hansel. Havde troet det ville være en god...

 • Hobbitten & Ringenes Herre

  Da jeg gik i 6. eller 7. klasse fik jeg anbefalet en bog af en dame, som jeg skulle læse. Hun...

 • Pan's Labyrinth

  Har lige siddet og set en film på DR2. Da jeg tjekkede programoversigten for at se, om der blev...