the100The 100 er en science-fiction TV-serie, som jeg synes er meget god. Virkelig gennemført og som gør at man ikke bliver træt af at følge med i handlingen. Til forskel fra visse andre serier, som får næste sæson annulleret pga. økonomiske problemer eller faldene seertal, bliver serien afsluttet på ordenligt vis, så man får en slutning med. 


Lidt om serien: 

Serien foregår i fremtiden, 97 år efter atombombe har ødelagt Jordens overflade. De eneste overlevende var ca. 400 indbyggere i 12 rumstationer, der var i kredsløb på det tidspunkt.

Tre generationer har overlevet der. Arken har strenge foranstaltninger, herunder dødsstraf for dem over 18 og befolkningskontrol, som lederne af Arken har for at sikre overlevelsen af den menneskelige race. Men nu er ressourcerne ved at løbe ud, og Arken er ved at dø. For første gang i næsten et århundrede, er der tale om at vende tilbage til Jorden.

100 unge, der er dømt for forskellige forbrydelser sendes til jorden for at se, om man kan overleve. Blandt dem er 17-årige Clarke Griffin, datter af Arkens overlæge Abigail Griffin, og maskinchef Jake Griffin, Wells Jaha, søn af Kansler Jaha, Vovehalsen Finn Collins, den ulovlige søster Octavia, hendes bror som er blind passager Bellamy Blake, den muntre Jasper Jordan, og den ressourcestærke Monty Green.

Uden at vide hvad der vil ske med de 100 unge på jorden, står kansler Jaha, hans næstkommanderende Marcus Kane, overlægen Abigail Griffin og Rådet over for den vanskelige beslutning om livet, døden og den fortsatte eksistens af den menneskelige race.

For de 100 er jorden en fremmed planet, men de opdager hurtigt, at jorden er fyldt med nye vidundere og farer af alle slags.

https://da.wikipedia.org/wiki/The_100_(tv-serie)

Rejser & Oplevelser

Serier

 • Cryptid

  Normalt plejer jeg ikke at se svenske serier, men en dag vidste jeg ikke hvad jeg skulle se, så...

 • Into the Night

  En spændende sci-fi thriller serie fra Netflix, som er værd at se. Der er udkommet 1. sæson af...

 • The 100

  The 100 er en science-fiction TV-serie, som jeg synes er meget god. Virkelig gennemført og som gør at...

Film

 • Gretel & Hansel

  En film jeg ikke vil anbefale at se er Gretel & Hansel. Havde troet det ville være en god...

 • Hobbitten & Ringenes Herre

  Da jeg gik i 6. eller 7. klasse fik jeg anbefalet en bog af en dame, som jeg skulle læse. Hun...

 • Pan's Labyrinth

  Har lige siddet og set en film på DR2. Da jeg tjekkede programoversigten for at se, om der blev...