samsunglogoJeg er medlem af et lukket nordisk panel, der hedder C Space, som Samsung driver, hvor man kan diskutere deres produkter, svare på deres spørgsmål/løse nogle opgaver vedr. deres produkter osv. De ting vi skriver bliver læst og taget op til evaluering af deres team, som præsenterer det for de store hoveder i Samsung. I den anledning fik jeg i år 2014 lov til at teste deres Samsung Galaxy Note 4 mobiltelefon samt deres smartwatch Gear S, som jeg fik lov til at beholde bagefter. 

I maj måned slog C Space teamet et opslag op om at de søgte to medlemmer fra panelet til at deltage i en workshop i Stockholm i SVerige vedr. at købe smart TV, og at man skulle skrive om man kunne enten d. 31. maj eller 1. juni. Jeg kunne se i min arbejdsplan, at jeg havde fri d. 1. juni, så jeg skrev en kommentar om at jeg kunne deltage den dato. Egentlig troede jeg ikke på, at jeg ville blive udvalgt til det, og hvis jeg blev udvalgt var det heller ikke sikkert, at jeg ville betale for en dyr flybillet til Stockholm - selvom man ville få 500 Euro som sin deltagelse i workshoppen. 

Men jeg blev lidt overrasket da jeg modtog en mail fra C Space om at de gerne ville ringe til mig og bare lige snakke. Så vi fandt en dag jeg kunne, og så ringede de fra C Space i London og hørte til mine interesser, hvad jeg lavede osv. Men de blev godt nok overrasket da jeg fortalte, at jeg boede i Danmark, for de havde faktisk troet, at jeg boede i Sverige. Nå - men de ville lige vende tilbage, hvis de kunne betale for min flybillet dertil. Det var så det, tænkte jeg, og troede ikke at jeg ville høre mere fra dem. Men overraskende skrev de ugen efter, at de gerne ville betale for det hele, så jeg kunne komme til Stockholm - og eftersom jeg ikke kunne nå at være der til kl. 10.00 d. 1. juni, gik de med til at jeg kunne komme til Stockholm allerede d. 31. maj og overnatte på et hotel inden workshoppen. 

Så jeg fik bestilt en flybillet med SAS fra Billund til Stockholm tirsdag d. 31. maj om aftenen kl. 18.30. Det var et lille fly, og flyveturen tog omkring 1 time og 20 min. Flyet var allerede 25 min forsinket i Billund, men jeg synes man fik en god service i SAS flyet. Det var også flot at se Sverige fra oven - og jo nærmere vi kom Stockholm, kunne man se hvor mange øer der var. Flyet landede i Arlanda lufthavnen, og derfra tog jeg Arlanda Express højhastighedstoget mod Stockholm, og det tog 20 min. I Stockholms hovedbanegård skulle jeg tage T-Bana (metroen) mod Kungens Kurva i Huddinge, men billetsalgene var lukket, og der var kun automater. Jeg fandt ud af at bestille en billet dertil, men der var ikke rigtig nogen vejledning til hvor jeg skulle hen, men jeg fandt vej til deres metro, og en der tjekkede billetter hjalp mig på vej til rette perron, så jeg kunne tage det rigtige tog. 

Med metroen kørte jeg til Skærholmen T, og derfra tog jeg bussen til Kungens Kurva, hvor jeg skulle overnatte på Hotell Dialog. På vej ud af bussen var der en venlig mand, der spurgte hvor jeg skulle hen, så han kunne hjælpe mig, og jeg selvom han faktisk boede i området tæt på Hotell Dialog, så vidste han ikke hvor det var, så det var nærmere mig der hjalp ham til at forstå hvor hotellet var. 
På hotellet havde de pludselig ikke det enkeltværelse, jeg havde booket hjemmefra, men i stedet fik jeg lov til at få en 4 sengs værelse til samme pris :-)
Derefter gik jeg en tur ud til Elgiganten i Kungens Kurva, for at se hvor langt der var ud til stedet. Det var heldigvis i gå-afstand til hotellet.

DSC 2070

 

Morgenmaden på hotellet var ok, og efter morgenmaden tjekkede jeg ud og gik ud til Elgiganten Megastore ved Kungens Kurva Shoppingcenter og Ikea. Vejret var rigtig godt og mens jeg sad og ventede til klokken blev 10, kom et andet medlem fra C Space, der hed Melanie, også derud. Mens vi hilste på hinanden kom repræsentanter fra C Space også derud. Melanie var fra Sverige, mens repræsentanterne fra C Space var ankommet med fly fra London. Vi havde en hyggelig snak foran Elgiganten med vores rejse trolley kufferter alle sammen og de almindelige svenskere må have troet, at der sikkert var et eller andet slag tilbud i Elgiganten lige netop denne dag :-)

Da klokken blev 10, åbnede Elgiganten, og en medarbejder viste os hen til deres mødelokale på 1. sal. På deres personalegang kunne man se, at de havde strygebræt og strygejern foran herre- og dameomklædingen. I mødelokalet fik vi kaffe og brød, og så ventede vi på ydereligere repræsentanter fra Samsung og C Space, og da alle var kommet, skulle vi snakke to og to sammen og så fortælle for hele gruppen, hvilke ting vi havde tilfælles. Jeg skulle snakke med en mand fra C Space, og han fortalte at hans mor også var radiograf og at vi havde begge besøgt Australien. Efterfølgende blev vi inddelt i 3 grupper, og vi skulle forestille at være Familien Martins, der havde været i Elgiganten og købe et smart TV, og som havde fundet ud af da vi kom hjem, at det slet ikke var godt. Så nu skulle vi i Elgiganten og udvælge et TV fra Samsung, et fra Philips og et fra Sony - og så et 4. valgfrit mærke, og så skulle vi finde ud af forskellige ting om det her TV og skrive det ned. Vores budget var på 25.000 svenske kroner. 

Et af opgaverne lød på at vi skulle finde ud af hvilke tilslutningsmuligheder, der var, og mens nogle medlemmer fra de andre grupper prøvede at kigge bagved TV'et og prøvede at dreje TV'et osv, gik jeg ind i menuen under "Sources" og fandt ud af mange HDMI osv. der var. Det bed C Space repræsentanten der stod for opgaven fat i, og syntes jeg havde en ingeniørhjerne. Hehe

samsung


Overraskende nok så havde alle 3 grupper udvalgt et Samsung smart TV, og tilbage i mødelokalet skulle vi diskutere hvorfor vi havde valgt netop det TV, og hvad der havde været godt og mindre godt da vi skulle løse opgaverne. Men inden da skulle vi have frokost, og det spiste vi på en café i Kungens Kurva Shopping Center. Jeg fik pita med lam, og det smagte faktisk ret godt. Efter frokosten sørgede Samsung også for kaffe eller en anden varm drik til gruppen. 

Tilbage i mødelokalet skulle vi i gang igen efter frokosten, og det skulle vi først og fremmest med en leg, hvor vi skulle sidde i en rundkreds og så skulle vi tælle til 20, men kun én måtte sige ét tal af gangen, og vi skulle skiftes til det. Så legen gik ud på at man ikke var to der kom til at sige det næste tal på samme tid. Hvis man kom til at gøre det, skulle man starte forfra igen med at tælle. Efter denne leg fik vi diskuteret forskellige emner vedr. præsentation af Samsung TV i forretningerne, og hvad der kunne gøres for at fremme interessen for netop Samsungs smart TVs. Til sidst skulle vi i nogle grupper på et stort stykke papir skrive en idé ned, og præsentere det for de andre i løbet af få minutter. Idéerne tog repræsentanterne fra C Space med sig, som de kunne arbejde videre med. 

Mødet sluttede om eftermiddagen omkring kl. 15.00 og efter at have sagt farvel til hinanden, gik jeg lidt rundt i Kungens Kurva Shopping Center og bagefter i Ikea for at købe nogle ting med hjem. Derefter skulle jeg med en bus til en metro station, så jeg kunne komme til Hovedbanegården. Jeg havde ikke nogen svenske kroner, så jeg havde downloaded en app, hvor jeg kunne købe en busbillet, men internettet drillede, så det tog lidt tid før jeg endelig fik købt en busbillet til lige netop den afgang på billetten. Men jeg kom endelig afsted, og med Arlanda Express kom jeg i god tid til lufthavnen. 

I SAS flyet kom jeg til at sidde ved siden af en stor mand, men flyveturen gik ok, og jeg ankom til Billund Lufthavn til tiden. Alt i alt havde det været en meget spændende tur med Samsung :-)

- S U R I Y A N


DSC 2061

DSC 2065

DSC 2066

DSC 2067

DSC 2069

Rejser & Oplevelser

Serier

 • Cryptid

  Normalt plejer jeg ikke at se svenske serier, men en dag vidste jeg ikke hvad jeg skulle se, så...

 • Into the Night

  En spændende sci-fi thriller serie fra Netflix, som er værd at se. Der er udkommet 1. sæson af...

 • The 100

  The 100 er en science-fiction TV-serie, som jeg synes er meget god. Virkelig gennemført og som gør at...

Film

 • Gretel & Hansel

  En film jeg ikke vil anbefale at se er Gretel & Hansel. Havde troet det ville være en god...

 • Hobbitten & Ringenes Herre

  Da jeg gik i 6. eller 7. klasse fik jeg anbefalet en bog af en dame, som jeg skulle læse. Hun...

 • Pan's Labyrinth

  Har lige siddet og set en film på DR2. Da jeg tjekkede programoversigten for at se, om der blev...