Der er af og til nogle der har spurgt mig, hvorfor jeg har SURIYAN som brugernavn, og også bliver kaldt det af nogle personer. Her kommer forklaringen;

Det startede med at jeg for mange år siden fik en email-adresse hos http://www.sol.dk/. Jeg vidste ikke rigtig hvad jeg skulle vælge som emailnavn, så valgte "suriyan", da det betyder "sol", så min mail kom til at hedde Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Smart ikke?

Siden da har jeg brugt "Suriyan" som brugernavn på diverse hjemmesider såsom http://www.vaanam.dk/, http://www.tamilonline.dk/, http://www.tegnebordet.dk/ m.v., og det har også medført at folk omtaler mig som "Suriyan" i debatter og irl. Faktisk er det også nemmere for danskerne eftersom mit rigtige navn "Pirapaharan" ofte er svært for dem at udtale. Har efterhånden hørt flere måder mit navn bliver udtalt på, og i gymnasiet var der såmænd to af mine kammarater, der besluttede sig for at kunne sige og stave til både mit fornavn og efternavn udenad, hvilket de fik lært.
En dag var to af mine lærer i gang med at rette hinanden på hvordan mit navn skulle siges rigtigt, selvom de begge sagde mit navn forkert.

Nogle eksempler på hvad jeg bliver kaldt; "Pi-da-pa", "Pip-pa-par", "Pi-ra-pa", "Pi-pa-da" - og andre aiyo kadavulae måder!! Så er Su-ri-yan meget nemmere for dem at sige. Hehe

Men eftersom der er tale om "sol", så bruger jeg ofte Solen eller den hinduistiske solgud Suriya, som displaybilleder osv.