me2

  Navn: Pirapaharan Navaratnam

  Fødselsdag: 08-07-1982

  Beskæftigelse: Radiograf 

  Nationalitet: Tamiler fra Tamil Eelam

  Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  Facebook: http://facebook.com/suriyan  


Som tamiler fra den borgerkrigshærgede ø, Sri Lanka, kom jeg til Danmark som 5-årig sammen med min mor og storesøster efter at være blevet familiesammenført med min far. Vi boede i starten i landsbyen Nørre Nissum i Lemvig Kommune i Nordvestjylland. Man kan sige at vi kom til at bo i et tamilsk ghetto-ormåde i byen, for vi var kun to tamilske familier til sidst i byen, og vi boede i et rækkehus ved siden af hinanden :-)

Der er af og til nogle der har spurgt mig, hvorfor jeg har SURIYAN som brugernavn, og også bliver kaldt det af nogle personer. Her kommer forklaringen;

Det startede med at jeg for mange år siden fik en email-adresse hos http://www.sol.dk/. Jeg vidste ikke rigtig hvad jeg skulle vælge som emailnavn, så valgte "suriyan", da det betyder "sol", så min mail kom til at hedde Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Smart ikke?

Siden da har jeg brugt "Suriyan" som brugernavn på diverse hjemmesider såsom http://www.vaanam.dk/, http://www.tamilonline.dk/, http://www.tegnebordet.dk/ m.v., og det har også medført at folk omtaler mig som "Suriyan" i debatter og irl. Faktisk er det også nemmere for danskerne eftersom mit rigtige navn "Pirapaharan" ofte er svært for dem at udtale. Har efterhånden hørt flere måder mit navn bliver udtalt på, og i gymnasiet var der såmænd to af mine kammarater, der besluttede sig for at kunne sige og stave til både mit fornavn og efternavn udenad, hvilket de fik lært.
En dag var to af mine lærer i gang med at rette hinanden på hvordan mit navn skulle siges rigtigt, selvom de begge sagde mit navn forkert.

Nogle eksempler på hvad jeg bliver kaldt; "Pi-da-pa", "Pip-pa-par", "Pi-ra-pa", "Pi-pa-da" - og andre aiyo kadavulae måder!! Så er Su-ri-yan meget nemmere for dem at sige. Hehe

Men eftersom der er tale om "sol", så bruger jeg ofte Solen eller den hinduistiske solgud Suriya, som displaybilleder osv.


 

 

Siden er under opbygning