D'Nemt (1)

Medvirkende:
Radiovært, Dennis Nemt (Alt-mulig-mand) og Connie (Lytter).

Radiovært: Det næste på Suriyan Radio er lytternes favoritprogram; "D' Nemt" med Suriyan Radios alt-mulig-mand, Dennis Nemt! Hej Dennis!
Dennis Nemt: Hej alle sammen! Velkommen til programmet "D' Nemt!"
Radiovært: Dennis, vi har fået en del breve og ting fra folk, som gerne vil have svar på hvordan man kan gøre dit og dat, og det skal du jo hjælpe med.
Dennis Nemt: Det er fuldstændigt rigtigt!
Radiovært: Fint fint. Vi har et brev her;

"Kære D' Nemt. Jeg har sendt et bord, som mangler et ben. Hvad kan man gøre for at reparere dette bord? Min viden på det tekniske er nemlig ikke så stort på det område! Håber du kan hjælpe! Venlig hilsen frøken Bordine"
Dennis Nemt: Frøken Bordine! Jeg har kigget på dit bord, og jeg kan fortælle dig, at jeg har fundet en meget nem løsning på det problem! Jeg har nemlig savet de resterende 3 bordben af, og sat 4 nye bildæk på. Jeg håber du bliver glad for dit nye bord!
Radiovært: Nøj, hvor er det smart! Så kan man også flytte rundt på bordet uden at man behøver at være 2 om at løfte det!
Dennis Nemt: Det er jo det! D' Nemt!
Radiovært: Vi har en lytter igennem Dennis. Hallo, hvem er det?
Connie:
(Lytter)
Hej, det er Connie. 
Jeg vil gerne spørge Dennis, om man kan bruge syre til at skylle sin gamle guldske?
Dennis Nemt: Hej Connie! Det kan du da! Det er nok bedst at bruge 100% syre, som er uopløst. Det skulle give den bedste løsning!
Connie:
(Lytter)
Tak skal du have Dennis! Det skal jeg straks prøve!
Radiovært: Undskyld Dennis... Men vil guldskeen ikke tage skade af at blive skyllet af ren syre?
Dennis Nemt: Det vil den da! Helt sikkert! Men spørgsmålet lød jo på om man kan skylle guldskeen med syre, og det kan man.
Radiovært: Øh...jo, det er rigtigt. Kære lyttere! I må udtrykke jeres spørgsmål klart og tydeligt, så det ikke kan misforstås. Vi går videre til det næste brev. Det er fra Ken.

"Hej Dennis! Der har et stort problem med min bil. Den vil ikke starte, og der er en masse småfejl ved den. Kan du finde en nem løsning på det problem? Jeg har sendt bilen med, og overlader den trygt i dine hænder. Hilsen Ken."
Dennis Nemt: Kære Ken! Selvom jeg ikke har kunnet finde de fejl og selve problemet med bilen, så har jeg alligevel fundet en nem løsning på problemet. Jeg har nemlig kasseret din bil for dig. D' Nemt!
Radiovært: Øh, tror du ikke at Ken bliver sur over det?
Dennis Nemt: Det tror jeg ikke. Han har ikke nævnt noget om det i sit brev! 
Radiovært: Jeg vil endnu engang bede lytterne om at udtrykke sig klart og tydeligt i de spørgsmål i stiller, og i de breve i sender!
Efter en kort pause vender vi tilbage til "D' Nemt" igen!

Testlyd: *KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU*