I går var jeg med til den årlige National Tamilsk Mindedag for vores frihedskæmpere, der døde i den tamilske frihedskamp på Sri Lanka. Som hvert år foregik arrangementete i Herning Kongrescenter, og der var pyntet meget pænt op. Jeg var lidt bekymret for om der ville dukke så mange op, men traditionen tro var der kommet mange mennesker for at mindes vore kære frihedskæmpere, der ofrede deres dyrebare liv for vores Tamileelam, vores folk og vores rettigheder. 

mrkorestolOnsdag d. 13. november 2013 skete der noget, der normalt ikke må ske. Jeg kom nemlig til at køre en kørestol ind i MR-rummet, og den kom til at sidde uhjælpelig fast til MR-scanneren! :@

Egentlig havde jeg fri kl. 14.25 den dag, men det havde jeg fuldstændig glemt alt om, og der var en patient, der ventede på at komme ned og blive scannet. Så jeg sendte bud efter patienten, og undersøgelsen kom til at tage længere tid, så jeg blev først færdig med patienten omkring kl. 15.30.

I næsten 3 uger har jeg gået rundt med en øreprop i venstre øre. Egentlig havde jeg håbet på, at det ville gå væk af sig selv, men eftersom det ikke gjorde det, tog jeg mig endelig sammen til at bestille en tid hos egen læge. De havde først tid i mandags, og der havde jeg heldigvis fri. Jeg fortalte lægen derover, at jeg havde arbejdet udenfor med noget renovering/tilbygningsarbejde på mine forældres hus i Herning, og at jeg derfor godt kunne være blevet lidt forkølet og fået en øreprop. 

Den 29. august blev jeg kaldt ind til samtale hos min afdelingsradiograf, som fortalte mig, at jeg havde fået stillingen som MR superbruger. Jeg havde nemlig sendt en ansøgning ind til 2 ledige stillinger som superbrugere i MR, eftersom der kun var én specialeansvarlig i MR og ingen superbrugere på Regionshospitalet Holstebro. Faktisk havde jeg en fornemmelse af, at jeg nok ville få stillingen eftersom jeg skulle deltage i applikation sammen med MR specialeansvarlig til den nye Siemens MR-scanner, som røntgenafdelingen havde købt fra Helsingør Sygehus. Min arbejdsplan var nemlig planlagt mindst 4 uger frem, og jeg skulle starte på applikation mandag d. 2. september. 

Fredag d. 10. maj fik jeg nøglen til en lejlighed i Herning. Min kone og jeg havde været på udkig efter en bolig i Herning, som vi kunne flytte ind i efter brylluppet og eftersom der ikke lige var så mange boliger tilgængelig, sagde vi ja til en bolig på 1. sal.