Jeg var i mandags inde på en hjemmeside omhandlende indisk astrologi (www.mypanchang.com), og der var der et ugehoroskop, og jeg tjekkede lige mit stjernetegn for at se, hvad der skulle ske for mig i den her uge, og der stod så følgende for krebsen: "You may be offered a dream opportunity in career", og da jeg tjekkede hvad der stod i forhold til mit stjernetegn efter indisk astrologi (makara), stod der følgende: "Opportunity will be offered on a silver platter."

Det blev jeg lidt overrasket over at læse, for der til morgenmødet på arbejdet fortalte afdelingsradiografen, at der til trods for at der var ansættelsesstop i Hospitalsenheden Vest, ville blive slået to faste stillinger som radiograf op (1 i Herning og 1 i Holstebro), og at hun opfordrede mig til at søge den i Holstebro og at de andre på afdelingen også skulle opfordre mig til at søge den. Det var som at få serveret noget på et sølvfad i den her tid, hvor det er svært at få en fast stilling, når der er ansættelsesstop.

Afdelingensradiografen havde gjort alt hvad hun kunne for at kunne fastansætte mig, og havde tilsidst fået lov til at slå de her stillinger op, og eftersom der stadig var ansættelsesstop, så skulle det hele foregå via HR i Administrationen, så jeg skulle skrive en ansøgning og tydeligt angive, at det var den faste stilling i Holstebro, at jeg søgte, og jeg gjorde selvfølgelig som de sagde :-)

For mit 6 måneders vikariat ville udløbe d. 31. december 2011, og jeg må nok sige, at jeg er ret glad for at arbejde på røntgenafdelingen på Regionshospitalet Holstebro. Har haft alle mine klinikperioder her, og har arbejdet som portørafløser på sygehuset, og kender derfor rigtig mange, og har også et godt kendskab til sygehuset og et godt forhold til personalet her. Alle har været så søde mod mig, og superbrugeren i MR ville også have, at jeg skulle læres op i MR, så ledelsen kunne se, at mig skulle de fastansætte, eftersom jeg kunne flere og flere funktioner på afdelingen, og flere havde også spurgt lederne om de ikke skulle fastansætte mig. Bliver helt rørt over al den venlighed jeg har mødt fra mine søde kolleger og ledere, så glæder mig rigtig meget til at høre fra HR vedr. jobansøgningen, men det lyder til at der ikke er noget at bekymre sig om :-)

Men sjovt nok at ugehoroskopet lige skulle passe i den her sammenhæng :-)


- S U R I Y A N