Jeg var i Kvickly Xtra i Holstebro for at handle, og jeg havde en eller anden konkurrence kupon med, og det skulle så vise sig, at jeg havde vundet en præmie! Ikke bare en almindelig præmie, men en værdifuld præmie, og det var egentlig mærkeligt at jeg ikke selv vidste, hvad jeg havde udfyldt en konkurrencekupon til.

Men jeg fik et chok da jeg så hvad præmien var.... Det var ikke andet end en palle med Tuborg øl. Addd - mig som ikke drikker alkohol skulle lige vinde sådan en præmie med så mange ølkasser, så jeg ville gå hen til Kundeservice for at spørge, om jeg ikke kunne få præmien i kontanter i stedet... Samtidig tænkte jeg, at jeg kunne sælge ølkasserne til folk, og derved omsætte det til penge... Men jeg fik egentlig ikke spurgt kundeservice, for i det øjeblik vågnede jeg og opdagede, at det hele var en drøm!
Sikke en drøm - og endda om morgnen... Jeg har fået at vide, at de drømme man drømmer om morgenen går i opfyldelse, så jeg bestemte mig for at tage i Kvickly Xtra i dag for at prøve lykken af ved at købe et skrabelod.

Senere på dagen fortalte jeg min mor, at jeg havde haft sådan en drøm, og min mor fortalte mig, at der i ugens Kvickly Xtra avis for Holstebro netop var en konkurrence, hvor man kunne vinde en palle med Tuborg øl. Kunderne kunne købe en nøgle for 5 kr., og hvis den nøgle passede ind i en lås, så havde man vundet, og ud af 1000 nøgler, var der kun 1 der passede.
Ganske rigtigt kom jeg i tanke om, at jeg havde set denne annonce i Holstebro Onsdag avisen, og at jeg på det tidspunkt havde tænkt, at det var en dårlig konkurrence på Kvickly Xtra's fejring af ombygningen, fordi præmien var en palle øl. Det ville have været bedre,  hvis det havde været noget andet man kunne vinde.

Det er åbenbart den annonce, der havde påvirket mig, så jeg havde drømt sådan en latterlig drøm. Men ja - måske var det et tegn på at jeg ville vinde noget i dag (lidt overtroisk har man vel lov til at være :p). Så da jeg var i Kvickly Xtra, gik jeg hen til kundeservice og købte et skrabelod til 25 kr., og da jeg skrabede den, kunne jeg se, at jeg IKKE havde vundet noget! Æv æv

Måske havde jeg vundet den palle med øl, hvis jeg havde købt en nøgle og afprøvet for at se om den passede... Men det kan være ligemeget nu :p


- S U R I Y A N