alerishamlethospitalDen 16. november 2017 blev min sidste arbejdsdag på privathospitalet Aleris-Hamlet i Herning. 

Mandag d. 23. september 2013 startede jeg som MR konsulent på Aleris Hamlet Hospitaler i Herning. En af mine kolleger fra Regionshospitalet Holstebro arbejder der af og til, og han havde fortalt en anden kollega, at de havde brug for nogle radiografer til at MR-scanne, så jeg kontaktede radiografen fra Aleris, og fik jobbet sammen med den anden kollega.

Jeg startede derude kl. 12, og havde oplæring indtil kl. 15.00, og derefter scannede jeg selv patienter indtil kl. 22.00.

sofieroslottI efterårsferien tog vi afsted til Sverige for at besøge Dinishas storesøsters familie i Landskrona sammen med Dinishas fætter og kusine, der skulle besøge Sverige for første gang. Vi tog toget fra Vejen, og skiftede til Øresundstoget mod Helsingør i København. Derefter tog vi færgen til Sverige. Der var selvfølgelig ID-kontrol og vi gjorde lidt grin med Dinishas fætter og kusine om at de ville blive standset i kontrollen eftersom de havde flere æggebakker med økologiske æg fra deres høns, som de skulle give til Dinishas storesøsters familie på 3 i Sverige. Men de kom selvfølgelig igennem kontrollen og turen fortsatte til Landskrona.

Dagplejemor havde taget Praveena og de andre børn fra dagplejen med hen til indvielse af en ny musik legeplads tæt på dagplejen i Herning. Der var også mødt en del andre børn op til denne indvielse med musik osv., og i den anledning kiggede Herning Folkeblad også forbi for at tage billeder. Og så endte et billede af Praveena også på forsiden af Herning Folkeblad fredag d. 3. marts :-)