Hvor må det være trist at se ens søskende gå bort én for én. En følelse af at man ikke har sine forældre og efterhånden sine søskende mere, må virkelig være hårdt for den yngste i familien.

Heldigvis danner man nye bånd til nye mennesker og stifter sin egen familie, som er der for én, men uanset hvad så vil minderne fra ens barndom, sine forældre og søskende altid have en særlig betydning og påvirkning af ens liv.

I går (mandag d. 31. marts) startede vores byggeprojekt af vores villa i Tjørring. Køb af grunden blev egentlig underskrevet allerede sidste år, men eftersom vi ikke var så meget for vinterbyggeri, blev overtagelsesdatoen fastsat til foråret 1. april 2014. 

ibctamilDen 29. janauar opdagede jeg, at der var startet en ny radiokanal med navnet ITBC Radio på Eurobird 9A (9 grader øst): 11919, V, SR 27500 og fec 3/4. Min fornemmelse var, at der måtte være tale om en tamilsk radiokanal, eftersom der i forvejen sender tamilske TV-kanaler på den frekvens, og forkortelsen på "ITBC" kunne være "International Tamil Brodcasting Corporation". 

En dag på arbejde skulle jeg MR-scanne en ældre dame. Hun havde en ledsager med fra plejehjemmet, og den ældre dame havde vidst ikke prøvet en MR-scanning før. Undervejs i scanningen skulle hun have kontrast, og jeg gik ind og lagde en venflon i hendes blodåre i albuebøjningen og sprøjtede kontrasten ind. Den ældre dame roste mig og fortalte, at det ikke havde gjort ondt at blive stukket og vi fortsatte med scanningen. 

I går havde jeg vagt som MR-konsulent på Aleris-Hamlet Hospitalet i Herning fra kl. 16-22. Efter at jeg var færdig med scanningerne kl. 22, fortalte den unge vagt, der plejer at tage imod patienterne og som plejer at lukke og slå alarmen til, at der var en læge der overnattede på hospitalet. Så derfor skulle alarmen ikke aktiveres, så den unge vagt gik, og jeg gik ned for at klæde om.