I 1998, hvor jeg gik i 1.g, fik jeg arbejde som flaskedreng i Spar Supermarked, der ejes af Jørgen Andersen.

En der arbejdede i denne butik havde hængt en seddel op på gymnasiet, om at de manglede en flaskedreng, og da jeg så denne seddel, gik jeg over til butikken, der ligger tæt på gymnasiet, og snakkede med Jørgen. I starten regnede jeg ikke med at få jobbet, da jeg havde hørt om, at det var svært for udlændinge at få arbejde, men jeg blev så ringet op nogle dage senere, om at jeg kunne begynde på arbejdet. 
Jeg havde nogle faste vagter efter skoletid, og jeg arbejdede også i weekender. Efter et stykke tid spurgte Jørgen Andersen, om jeg havde lyst til at stå ved kassen. Jeg vidste ikke rigtig, hvad jeg skulle svare, for det havde jo med penge og ansvar at gøre, men Jørgen fik mig overtalt. Så blev jeg lært op i at stå ved kassen, og klarede mig godt. Vi var nogle stykker fra gymnasiet, der arbejdede der, og ofte var vi 2, som skulle lukke butikken og tælle penge op etc.  Jørgen Andersens datter har deltaget i Mandagschancen på TV2 og vundet 100.000 kr. Desuden fik butikken en 2. plads i en konkurrence, om den butik der havde ansat flest "udlændinge". 

Jeg arbejdede i denne butik indtil begyndelsen af år 2003. Det var et dejligt arbejde, og jeg er utrolig glad for den venlighed og tillid, jeg har mødt fra Jørgen Andersen og hans familie og de kunder, jeg har lært at kende.

H5 Heading

Vestibulum mollis, est id rhoncus volutpat, dolor velit tincidunt neque, vitae pellentesque ante sem eu nisl. Donec facilisis, magna eget elementum pellentesque.