Den 13. maj 2014 fik vi på røntgenafdelingen en mail fra afdelingsledelsessekretæren om, at der var blevet slået et internt stillingsopslag op omkring ultralydsscanning af børnehofter. Det er normalt en læge, der ultralydsscanner børnehofter i Herning, men eftersom der er mangel på røntgenlæger, har afdelingsledelsen valgt at lave en opgaveglidning fra lægerne til radiograferne/sygeplejerskerne på afdelingen hvad angår denne type undersøgelse. Ansøgningsfristen var inden d. 15. juni, og jeg overvejede lidt om jeg skulle søge denne stilling.

alerishamlethospitalMandag d. 23. september 2013 startede jeg som MR konsulent på Aleris Hamlet Hospitaler i Herning. En af mine kolleger fra Regionshospitalet Holstebro arbejder der af og til, og han havde fortalt en anden kollega, at de havde brug for nogle radiografer til at MR-scanne, så jeg kontaktede radiografen fra Aleris, og fik jobbet sammen med den anden kollega. 

I 2001 blev jeg indkaldt til militæret. Da jeg på det tidspunkt var interesseret i at lave TV, så tænkte jeg, at jeg kunne aftjene min værnepligt på TV/Midt-Vest i Holstebro som militærnægter. Derfor valgte jeg militærnægtertjenesten, men desværre fandt jeg ud af, at man skulle lave noget kedeligt arbejde på TV/Midt-Vest.  Men jeg fandt heldigvis ud af, at man også kunne aftjene sin værnepligt på et sygehus. Så jeg gik over til Holstebro Sygehus, og fik en snak med uddannelses-sygeplejersken Randi Bligaard. Hun fik snakket med hygiejnesygeplejersken Ian Gottlieb, og han fik oprettet Holstebro Sygehus som et sted, hvor man kunne aftjene civil værnepligt, og jeg fik derved sat mit ben indenfor sygehusverdenen.  Jeg fik aftjent min 8 måneders civil værnepligt i Administration på sygehuset, hvor jeg skulle hjælpe hygiejnesygeplejersken, uddannelsessygeplejerskerne og nogle andre i administrationen. Det var et meget hyggeligt arbejde, og jeg fik lært en del.

 
I 1998, hvor jeg gik i 1.g, fik jeg arbejde som flaskedreng i Spar Supermarked, der ejes af Jørgen Andersen.

En der arbejdede i denne butik havde hængt en seddel op på gymnasiet, om at de manglede en flaskedreng, og da jeg så denne seddel, gik jeg over til butikken, der ligger tæt på gymnasiet, og snakkede med Jørgen. I starten regnede jeg ikke med at få jobbet, da jeg havde hørt om, at det var svært for udlændinge at få arbejde, men jeg blev så ringet op nogle dage senere, om at jeg kunne begynde på arbejdet. 
Jeg havde nogle faste vagter efter skoletid, og jeg arbejdede også i weekender. Efter et stykke tid spurgte Jørgen Andersen, om jeg havde lyst til at stå ved kassen. Jeg vidste ikke rigtig, hvad jeg skulle svare, for det havde jo med penge og ansvar at gøre, men Jørgen fik mig overtalt. Så blev jeg lært op i at stå ved kassen, og klarede mig godt. Vi var nogle stykker fra gymnasiet, der arbejdede der, og ofte var vi 2, som skulle lukke butikken og tælle penge op etc.  Jørgen Andersens datter har deltaget i Mandagschancen på TV2 og vundet 100.000 kr. Desuden fik butikken en 2. plads i en konkurrence, om den butik der havde ansat flest "udlændinge". 

Jeg arbejdede i denne butik indtil begyndelsen af år 2003. Det var et dejligt arbejde, og jeg er utrolig glad for den venlighed og tillid, jeg har mødt fra Jørgen Andersen og hans familie og de kunder, jeg har lært at kende.

I 1997 startede jeg med at gå ud med aviser og reklamer. Mine forældre syntes, at jeg ikke fik nok aktivitet, så derfor syntes de, at jeg skulle gå ud med aviser.

Så jeg startede med at gå ud med Dagbladet Holstebro-Struer samt reklamer i det kvarter, hvor min familie bor. Det var et let arbejde, men det kunne også blive kedeligt i længden, og især træls i regnvejr.
H5 Heading

Vestibulum mollis, est id rhoncus volutpat, dolor velit tincidunt neque, vitae pellentesque ante sem eu nisl. Donec facilisis, magna eget elementum pellentesque.