kagekone1I går d. 7. marts fyldte min datter 1 år. Tiden er sørme gået hurtigt synes jeg. Husker tydeligt den dag hvor jeg stod med hende i hånden efter at hun var blevet født. Det er et meget meget specielt øjeblik i ens liv :-)

Dagen startede med morgenmad med mine forældre og min farfar fra Tyskland. Derefter tog vi ud til Praveenas dagplejemor, hvor vi havde taget nybagte boller og kagemand med. Hos dagplejemoderen spiste vi igen morgenmad lidt over 9, og efterfølgende blev der sunget fødselsdagssang for Praveena og så fik alle kagemand.  Derefter fik Praveena gaver af de 3 andre børn i dagplejen samt af dagplejemoderen og hendes datter og søster. Praveena var egentlig ikke interesseret i at pakke gaverne ud, så den ældste dreng i dagplejen hjalp flittigt med at åbne gaverne for hende :-) 

Derefter tog vi hjem, da Praveena skulle have sin formiddagslur og så fik vi gæster - Praveenas morfar og nogle andre bekendte - samt mine forældre og min farfar fra Tyskland, der var kommet på besøg i en uge i anledning af min datters fødselsdagsfest d. 12. marts. Min mor havde forberedt middagsmad, så vi slap for madlavningen hjemme :-)

I anledning af hendes fødselsdag havde mine forældre sponsoreret dagens programmer på TRT Tamil Olli Radio, som sender fra Paris via satellit til hele Europa, Mellemøsten og Nordafrika - samt til resten af verden gennem deres hjemmeside. Så Praveenas fødselsdagshilsen blev læst op flere gange i løbet af dagen på TRT Tamil Olli Radio, og hvor TRT's lyttere også ringede ind og ønskede min datter tillykke med fødselsdagen gennem de live-programmer, der blev sendt i radioen i løbet af dagen. 
TRT Tamil Olli Radio har altid været noget specielt for mig, da TRT (Tamil Radio & Television) er det første 24 timers tamilske medie i Europa, og værterne er meget søde, som husker én selvom man ikke har snakket med dem i flere år, og som snakker med én som om man var i familie med dem. 
Tidlig morgen læste den første radiovært vores fødselsdagshilsen helt forkert op - f.eks. med hvilke lande nogle fra familien boede osv., men det blev heldigvis rettet til senere :-) Men det var meget rørende at høre alle de venlige lyttere, der ønskede Praveena hjertelig tillykke med fødselsdagen og ønskede hende en god fremtid, selvom de faktisk ikke kendte min familie. 
Desuden blev hendes fødselsdagshilsen også lagt ud på TRT Tamil Olli Radios hjemmeside: Link.

trttamilolliforsiden

trttamilollihilsnen


Praveena fik et legetøjskøkken i gave, som hun blev meget glad for. I dagplejen havde vi nemlig set, at hun legede med køkkenting sammen med Oliver. Så det var dejligt at se hvor glad hun var for at lege med sin fødselsdagsgave herhjemme.
Gæsterne blev til aftensmad og dessert. De kommede dage skal gå med at forberede til Praveenas 1 års fødselsdagsfest, som vi holder 12. marts, så det er dejligt at man har 2 ugers ferie :-)

På vegne af min familie vil jeg gerne sige tak til alle familie og venner, der ringet, skrevet og sms'et og ønsket Praveena tillykke med fødselsdagen :-)

- S U R I Y A N