Mine forældre var lidt bundet til Holstebro på grund af det hus, som de var fraflyttet august år 2014 og som vi ikke havde fået solgt endnu. Hussalget i området gik ikke som ventet pga. finanskrisen og faldende huspriser og nye krav hvis man skulle låne penge i banken. Det var efterhånden også et stort arbejde at skulle vedligeholde huset og haven derover, og den sydlvendte facade trængte til at blive fornyet ligesom taget på garagen. 
Selvom huset egentlig var ret billigt, var der alligevel nogle der skambød på huset, hvilket var lidt træls, men de fik så også et stort nej til salg fra vores side. Men til sidst kom en køber, som vi godt kunne acceptere et bud fra, og så blev handlen sat i gang og d. 15. februar i år blev huset overtaget af dem. 

Det var lidt vemodigt at sige farvel til huset, for den gemmede på en masse gode minder. Vi flyttede dertil i 1996, og var det første huskøb i min familie. Vi fik nogle meget søde naboer, der hjalp os med at lægge nye fliser foran osv. Vi fik ryddet op i haven, fik fældet nogle meget store gamle træer, der var gået ud, bygget udestue, forlænget garagen med nogle meter, bygget brændeskur, udskiftet alle vinduer med vedligeholdelsesfri vinduer, nyt køkken, totalrenovering af badeværelset, nye hvide lofter, nyt trægulv og glasvæv på væggene. 

Min familie blev også ret koncentreret i området eftersom min onkel og hans familie også valgte at købe hus i en gåafstand på 5-10 min fra vores hus, og hans børn valgte også at bo i nærheden da de blev gift, så det var jo dejligt. 

Det gik lidt trægt i starten med at få huset solgt eftersom vi kom til at sætte prisen for højt, og en anden fejl var at vi ikke fik malet væggene indenfor og gavlen og sternbrædderne udenfor. Men væggene indenfor fik vi så malet hvidt senere, og jeg må nok indrømme at ejendomsmæglerne godt kunne have rådgivet os mere vedr. tiltag til at få huset solgt hurtigere. 

Men nu er huset endelig blevet solgt, og vi kan komme videre med vores tilværelse i Herning :-)

hus4

hus3

hus2

hus1

 

- S U R I Y A N